2 nachten bed&breakfast

Twee overnachtingen in een chalet op Camping De Verborgen Hoek met Bed&Breakfast service. U kunt een heerlijk ontbijt nuttigen in de vernieuwde zaal. Zo kunt u 3 dagen genieten van het prachtige Friesland!

Voorwaarden:

  • Uitsluitend buiten het hoogseizoen, dus niet in de maanden juli en augustus.
  • Inclusief bedlinnen en toeristenbelasting.
  • Het is niet mogelijk om op zondag gebruik te maken van het ontbijt. U kunt op zondag (na overleg) het chalet wel huren, maar dan zonder ontbijt.

Christelijke gezinscamping “De Verborgen Hoek” vindt u in het Friese Gaasterland midden in het merengebied en tussen uitgestrekte weilanden en bossen.

In de omgeving is erg veel te zien en te doen. Op het water, aan het water of liever in de bossen of omgeven door uitgestrekte weilanden. Dit alles is hier te vinden. Wandelen, fietsen of liever varen, u kan het zelf kiezen. Watersport met een snelle motorboot om te waterskiën of liever zeilen op de grote meren of rustig varen door de pittoreske dorpjes met bruggetjes en sluisjes, het is allemaal onder handbereik. Zelfs kitesurfen op het IJsselmeerstrand bij Oudemirdum op 5 minuten afstand van onze christelijke gezinscamping behoort tot de mogelijkheden.